Dobrodošli v spletni trgovini UNIKATNI-IZDELKI V&M Design

Spletna trgovina unikatni-izdelki.com

Vsi podatki na spletni strani in slike izdelkov so informativne narave. Pri objavljenih slikah izdelkov in izdelkov v živo lahko pride do manjšega odstopanja v barvah zaradi svetlobe pri slikanju.

Vsi elementi spletne trgovine so zaščiteni z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah (ZASP) in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez prethodnega obvestila in pisnega soglasja V&M DESIGN d.o.o.

PLAČILO IN DOSTAVA IZDELKA

Nakazilo na TRR

Naročene izdelke, izdelane po meri/ po želji in tiste iz zaloge, za katere opravite nakup Vam odpošljem po pošti na Vaš želeni oz. podani naslov.

CENE IZDELKOV NE VKLJUČUJEJO STROŠKA POŠTNINE!

Ker je vsak izdelek narejen ročno, z veliko natančnosti, terja svoj čas. A potrudimo se za Vas, da je izdelek pri Vas že v 4-5 dni. Če slučajno pride do zamud in potrebujem več časa, se o vsem dogovorimo in Vas o tem sproti obveščamo.

IN KAJ ČE NUJNO POTREBUJETE IZDELEK v najkrajšem možnem času?

Za VAS bom naredila kar je v moji moči, da bo paketek pravočasno pri Vas.

Oddajte naročilo in me čimprej kontaktirajte na email: info@unikatni-izdelki.com ali na tel.: 070-529-374.

– Za izdelke, ki jih izdelujem po naročilu, se za dobavni rok dogovorimo ob naročilu preko maila.

– Paketki oz pošiljka so zavarovane preko Pošte Slovenije (pošiljka z pazlivejšem ravnanjem)

– Vedno se potrudim, da izdelke iz zaloge odpošljem v najkrajšem možnem času. Isti ali naslednji delovni dan, po opravljenem nakupu oz. prejetem plačilu na TRR.

– Pri rednih cenah si prodajalec pridržuje pravico njihovega spreminjanja. V primeru, da se cena izdelka spremeni v času, ko je kupec že opravil nakup ali med obdelavo naročila, velja da kupec plača ceno, ki je navedena v trenutku naročila.

– Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in ne vključujejo DDV-ja.

– Rok za plačila naročenih unikatnih izdelkov je pet (5) delovnih dni v kolikor od oddaje naročila ne prejmemo plačilo, bo naročilo kupca z strani prodajalca preklicano.

– Po prejetem plačilu na TRR prodajalca, bo naročilo poslano s Pošto Slovenije.

– Čas dobave je odvisen od praznikov, ter sobote in nedelje velja, da so dodelana najkasneje naslednji dan. Poštnino obračunajo po njihovem veljavnem ceniku, glede na težo izdelka.

Pošiljane po pošti - BREZPLAČNO

Pri naročilu oz. nakupu izdelkov nad 80 evrov je poštnina znotraj Slovenije BREZPLAČNA in jo krije prodajalec.

REKLAMACIJA

Če so izdelki, ki jih je kupec prejel napačno ali poškodovani, je kupec dolžan v osmih (8) dneh od opravljenega nakupa to sporočiti na naš elektronski naslov in jih vrniti prodajalcu v originalni embalaži( obvezno v škatli, v kateri je izdelek prejel) s priporočeno pošiljko na naslov V&M Design d.o.o. Zadružna ulica 24, 1000 Ljubljana.

Priporočeni pošiljki mora kupec obvezno priložiti kopijo računa, ter natančen opis poškodbe oz napake na izdelku.

Prodajalec jih zamenja z drugim izdelkom iz naše spletne trgovine v enaki vrednosti ali pa kupcu izda vrednostni kupon, ki ga lahko v roku enega leta uporabi pri novem naročilu v naši spletni trgovini.

Če prodajalec ugotovi, da je neuporabnost artikla oz. poškodba posledica kupčevega nepravilnega ravnanja, mu prodajalec reklamacije ne bo upošteval. Reklamirano blago kupec pošlje priporočeno v originalni embalaži na lastne stroške. Pošiljk z odkupnino prodajalec ne sprejema.

V primeru, da je do kupca prispel paket fizično poškodovan v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije.

Skladno s splošnimi pogoji poslovanja morajo biti vrnjeni izdelki:

nerabljeni, nepoškodovani, v nespremenjeni količini, ter v originalni nepoškodovani embalaži.

Vsakršno preizkušanje, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, potrošnik pa odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave,lastnosti in delovanja blaga.

“Hvala, ker ste si vzeli trenutek časa za obisk pri nas”

Lepo pozdravljeni. V&M Design